Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pravilnik sudjelovanja

Go down

Pravilnik sudjelovanja Empty Pravilnik sudjelovanja

Postaj  miko21 ned 06 tra 2014, 00:06

Od 6.04.2014 se na forumu Ekipa Vs Kladionica sudjeluje kroz navedene kategorije + chat na sljedeći način;

CHAT - druženje sa ostalim članovima i zajedno praćenje rezultata.

TOP BETTING TIPS - svaki tjedan će se otvarati post koji će sadržavati 7 narednih dana, i gdje će članovi postati svoj najizgledni par uz obaveznu analizu. Koeficijent nije bitan, tako da je nevažno jel to bilo 1,20 ili 1,80 bitno da je prolazno što je i cilj ovog foruma kvaliteta i međusobno povjerenje.

POSTOVI ČLANOVA - Ova kategorija je ostala ista. Svaki član će sebi moći otvoriti kategoriju u kojoj može postati što ga je volja i pri tome biti sasvim opušten.

KLAĐENJE UŽIVO - Nova kategorija koja mislim da ima svoju budućnost. Jednostavno kako je kladionica uvela klađenje uživo dosta susreta sa čudnim rezultatom završava pa zašto to ne pretvoriti u novac ako već imate osjećaj.

ARHIVA - Toliko puta je bilo dobro pogođenih koeficijenata ili listića od strane naših članova što će se ubuduće nalaziti u ovoj kategoriji. Također pojedine analize naših članova ćemo isto ovdje čuvati i dati na uvid drugima kako se može kad se hoće.

OSTALO - Ta kategorija je sve ono što nema mjesto u prije navedenim kategorijama, tj. bilo što da želite pitati, podijeliti sa drugima i sl. možete to učiniti u navedenoj kategoriji.

Sad dolazi onaj lošiji dio, a to su moguće sankcije za lijenost i nemar što vrijedi samo za kategoriju TOP BETTING TIPS koja bi trebala biti reprezentativni pokazatelj kvalitete ovog foruma.
Član koji bude postao u navedenu kategoriju "reda radi" ili bez odgovarajuće analize bit će upozoren od strane administratora ili moderatora, a njegov post će se automatski izbrisati od strane već spomenutog dvojca. U slučaju da to čini i nakon više upozorenja član će biti ostranjen sa foruma Ekipa Vs Kladionica.

*Kada je u pitanju sama analiza ona treba da sadrži barem osnovne informacije (po mogućnosti i dodatne) o klubu ili igraču kojeg predlažete ostalim članovima. Brojčano to bi trebalo iznositi za početak minimalno 30 riječi.
* Obavezno navesti koeficijent i vrijeme početka vašeg događaja kako bi izašli u susret ostalim igračima
*Tipster mjeseca zasad nećemo imati, možda nakon nekog vremena opet uvedemo laskavu titulu najboljeg prognozera.
*Također ovaj mjesec Travanj nećemo imati ni kvotu sudjelovanja i forum će biti otvoren za goste.
*Pozivam sve koji pročitaju ovaj post da nam se pridruže da stvorimo jedno mjesto koje će okupiti ekipu, a onda uz zabavu ostvariti i dobitak. Sad će i svjetsko prvenstvo pa zar ne bi bilo lijepo da ga dočekamo zajedno uz navijanje i svakako klađenje.
* Za sva moguća pitanja i sugestije možete mi poslati poruku ili jednostavno ovdje postati svoje mišljenje.
* Lijep pozdrav.
miko21
miko21
Admin
Admin

Datum registracije : 09.12.2010
Dob : 30
Broj postova : 772
Lokacija : Osijek

https://vskladara.forumcroatian.com/

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.